Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.4.2012 - MŠ Břasy - Jaro

Společně s paní učitelkou jsem na konci minulé keramiky na Břasích vymyslela, že dneska budeme vyrábět mističku na bonbónky ve tvaru kytičky na stonku.

Doma jsem si jednu takovou vzorovou vyrobila, aby dětičky viděly, jak bude hotové dílo vypadat. Nestačila jsem jí sice naglazovat, ale i tak jsem jí s sebou vzala. Když jsem se ve školce přezouvala do bačkor, položila jsem si přepravku s věcmi na topení a ta mi samozřejmě spadla na zem, takže děti viděly pouze trosky a předvedla jsem jim názornou ukázku toho, jak výsledné dílo vypadat nemá ...

p1180176.jpg

I tak nám však šlo dílo krásně od ruky. Pracovali jsme dnes na dvě skupiny, protože dětí bylo hodně, ale šlo nám to rychle. Brzy se přepravky začaly plnit krásnými barevnými kytičkami. Myslím, že výsledek bude jistě stát za to !!!

p1180172.jpg

p1180171.jpg

p1180173.jpg

Doma jsem se pokusila moji rozbitou mističku repasovat. Není to sice úplně ono, ale slepit se mi podařila a místo glazur jsem ji nabarvila barvičkami, které má náš taťka na letadýlka. Nebyl rád, ale mističce to moc prospělo :o)))

p1180177.jpg